Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Uzveikt disleksiju" by Filisa Buksa ~ Book PDF Kindle ePub Free

Uzveikt disleksiju

šŸ“˜ Read Now     šŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Uzveikt disleksiju
  • Author : Filisa Buksa
  • Release Date : January 23, 2016
  • Genre: Education,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 605 KB

Description

Labas sekmes un uzvedÄ«ba bez medikamentiem! 

Iespēja bērniem atgÅ«t paÅ”apziņu, uzlabot smadzeņu darbÄ«bu un sekmēt mācÄ«Å”anās spējas

Disleksija nav tikai lasÄ«Å”anas traucējums – tā ir kompleksa parādÄ«ba, kas ietver psiholoÄ£iskas un fiziskas veselÄ«bas problēmas. CÄ«nÄ«ties ar disleksiju ir grÅ«ti, un bieži bērnus un viņu vecākus māc bezcerÄ«ba. MācÄ«Å”anās traucējumu gadÄ«jumos ir bÅ«tiski izzināt to cēloņus un pielāgot dažādus terapijas veidus, nevis tikai koncentrēties uz kompensācijas mehānismiem.

Dr. Filisa Buksa savā grāmatā piedāvā jaunu skatÄ«jumu uz disleksiju. Balstoties uz savu pieredzi un zinātniskiem pētÄ«jumiem, autore apgalvo, ka disleksiju ir iespējams uzveikt. Grāmatā aplÅ«koti disleksijas raÅ”anās iemesli, raksturoti mācÄ«Å”anās traucējumu simptomi un skaidrots smadzeņu attÄ«stÄ«bas process. Autore atklāj, kā ar atbilstoÅ”u terapiju var mainÄ«t un uzlabot smadzeņu darbÄ«bu, un uzsver, ka mācÄ«Å”anās spēju sekmÄ“Å”anā nozÄ«mÄ«ga loma ir uzturam, fiziskām aktivitātēm, rotaļām un mÅ«zikai. JauniegÅ«tās zināŔanas ļaus bērnam palÄ«dzēt atgÅ«t paÅ”apziņu un dzÄ«vesspēku. Å Ä« grāmata pierāda, ka pārmaiņas ir iespējamas.

Latvijā Ŕāda grāmata par disleksiju tiek izdota pirmo reizi. Tā bÅ«s labs palÄ«gs un padomdevējs gan bērnu vecākiem, gan speciālistiem. Galvenā grāmatas atziņa: ar disleksiju var cÄ«nÄ«ties un panākt pozitÄ«vu rezultātu, tā nav zÄ«mogs visai dzÄ«vei.

Audiologopēde, Latvijas Audiologopēdu asociācijas biedre

Evija Puga

Filisa Buksa (Phyllis B. Books) ir ieguvusi maÄ£istra grādu pedagoÄ£ijā un komunikācijas zinātnēs un doktora grādu hiropraksē. Autore ir arÄ« klÄ«niskā uztura speciāliste. Vairāk nekā divdesmit piecus gadus strādājot ar tÅ«kstoÅ”iem bērnu, vecāku un pedagogu, Filisa Buksa ir pierādÄ«jusi, ka disleksiju var uzveikt.


PDF Ebook Download "Uzveikt disleksiju" Online ePub Kindle