Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "BrÀnnaren" by M W Craven ~ Book PDF Kindle ePub Free

BrÀnnaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: BrĂ€nnaren
  • Author : M W Craven
  • Release Date : January 03, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 4426 KB

Description

FÖRSTA BOKEN I SERIEN OM WASHINGTON POE – VINNARE AV CWA GOLD DAGGER AWARD!
»En mörk, vass och fĂ€ngslande thriller.« Peter James
En seriemördare brÀnner mÀnniskor levande vid de förhistoriska stencirklarna i Storbritanniens Lake District. Han lÀmnar inga ledtrÄdar efter sig, och polisen Àr hjÀlplös.
NÀr hans namn hittas inristat i de förbrÀnda resterna av det tredje offret tas den avstÀngde kommissarie Washington Poe tillbaka i tjÀnsten och kastas in i en utredning som han inte vill ha nÄgot med att göra. Han paras motvilligt ihop med den lysande men socialt tafatta civila utredaren Tilly Bradshaw och det omaka paret upptÀcker ett spÄr som enbart var menat för Poe.
I takt med att antalet offer ökar börjar Washington Poe inse att mycket mer stĂ„r pĂ„ spel för honom personligen i fallet Ă€n vad han kunnat förestĂ€lla sig…
M. W. CRAVEN Ă€r en brittisk kriminalförfattare. Som sextonĂ„ring rymde han hemifrĂ„n och gick med i armĂ©n, Ă€gnade sedan tio Ă„r Ă„t att göra lĂ„ng­resor runt om i vĂ€rlden och tog dĂ€refter en examen i socialt arbete med inriktning pĂ„ kriminologi och drogmissbruk. Sexton Ă„r senare bestĂ€mde han sig för att börja skriva pĂ„ heltid. BrĂ€nnaren, M. W. Cravens första kriminalroman, tilldelades 2019 Ă„rs CWA Gold Dagger Award.
»En vĂ€ldigt spĂ€nnande start pĂ„ vad som ser ut att bli en lysande kriminalserie.« Mick Herron, författare till Slough House-serien
»Inget du nĂ„gonsin lĂ€st kan förbereda dig för den fullkomligt unike Washington Poe.« Keith Nixon


Download Books "BrÀnnaren" PDF ePub Kindle